Sfaturi pentru cumpărarea unei saltele

Fiecare zi din viaţa noastră se încheie întotdeauna la orizontală, cu un repaus binemeritat. O zi grea şi plină de provocări ne poate epuiza uneori la maxim şi doar un somn bun ne poate încărca bateriile pentru ziua următoare.

Liniştea şi întunericul nu pot face minuni în cazul unui pat învechit şi neconfortabil, de aceea o saltea de foarte bună calitate se impune urgent în primul rând pentru sănătatea dumneavoastră pe termen lung!

Sfaturi pentru cumpărarea unei saltele

1. De unde să cumperi o saltea

În primul rând achiziţionarea unei saltele este recomandată a se efectua din magazine online specializate doar pe saltele.

Aceste magazine online aparţin unor nume de referinţă din domeniul saltelelor şi comercializează gama completă de saltele superortopedice, ortopedice, superioare, premium, sau pentru copii.

2. De ce să cumperi o saltea dintr-un magazin online

Atunci când îţi doreşti o saltea, doreşti să ai de unde alege tipuri şi modele pentru o satisfacţie maximă, să ai de la cine primi un sfat calificat, să ajungă repede şi convenabil la tine acasă, să te bucuri că ai cumpărat în final un produs de foarte bună calitate.

Dintre avantajele alegerii unui magazin online de saltele enumerăm: livrarea se face în maxim 24÷48 ore oriunde în ţară, la ore convenabile şi chiar în week-end, puteţi alege din cea mai completă gamă de saltele, sunteţi consiliat de personal calificat pentru decizii conform preferinţelor sau recomandărilor medicale, iar satisfacţia este garantată pentru că saltelele conţin materiale din import, de calitate superioară conform standardelor europene.

3. Ce caracteristici să alegi pentru saltea

Chiar dacă veţi fi consiliat este bine să vă orientaţi din timp şi să cereţi exact ce vă doriţi şi în cunoştinţă de cauză.

Iată mai întâi câteva caracteristici de care trebuie să ţineţi cont la cumpărare: greutatea maximă/persoană suportată de saltea, înălţimea saltelei şi duritatea suprafeţei acesteia.

Selectaţi după caz variante cu tratare antialergică a materialului şi tratare împotriva mucegaiului şi acarienilor.

Alegeţi suprafaţa şi combinaţiile de materiale din interior ce corespund pretenţiilor de confort sau recomandărilor medicului: fermă, moale, soft, superelastică, superortopedică etc. Asiguraţi astfel după caz susţinerea în mod natural a coloanei, absorbţia umidităţii din timpul utilizării şi evaporarea acesteia ulterior, ventilarea saltelei în zona perimetrală.

Ţineţi cont de toate aspectele avantajoase precum livrarea cu două feţe: moale/fermă sau vară/iarnă, un termen de garanţie mai lung: 10 ani în loc de 4 ani etc.

În cazul saltelelor pe arcuri optaţi pentru saltele cu arcuri împachetate independent ce acţionează fiecare fără a implica celelalte arcuri vecine.

Bugetul alocat poate fi un factor decisiv în filtrarea după preţ şi dimensiuni.

Sfaturi pentru cumpărarea unei saltele

4. Alege caracteristici speciale pentru saltea

Analizaţi saltelele Memory în a căror componenţă se află materialul cu memorie creat de către NASA şi care va echilibra punctele de presiune astfel încât coloana să fie susţinută în mod natural indiferent dacă dormiţi pe spate, lateral sau pe burtă.

De asemenea materialul de acoperire poate conţine fibră de argint cu rolul de a emite ioni pentru împiedicarea dezvoltării acarienilor şi de a descărca electrostatic organismul în timpul somnului.

Spuma vâscoelastică este un alt material deosebit ce răspunde atât greutăţii corpului cât şi căldurii emise de acesta, având ca efect amprentarea foarte eficientă a formei corpului indiferent de poziţia din timpul somnului.

Anumite huse de acoperire conţin microcapsule în fibrele de material ce emit sub greutatea corpului substanţe şi arome ce nu permit dezvoltarea acarienilor, microbilor şi mucegaiului.

5. Întreabă specialistul înainte de a cumpăra salteaua

Modelele şi opţiunile sunt realmente multiple, de aceea un studiu în prealabil este mai mult decât necesar, iar sfatul final al specialiştilor va fi mai mult decât binevenit!Sfaturi pentru cumpărarea unei saltele publicat: 2022-04-27T17:22:35+03:00, actualizat: 2022-04-27T18:48:35+03:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]