Cum alegem un scaun de birou

Vă povesteam de curând despre importanţa unui pat, respectiv a unei saltele, pentru sănătatea noastră de zi cu zi şi pe termen lung. Dacă această piesă de mobilier ne interesează în special în orele nocturne, există o altă piesă care ne interesează de data aceasta într-o mare parte a activităţii din timpul zilei şi anume scaunul de birou.

Deşi aparent banal, scaunul de birou este cel puţin la fel de important pentru că ne susţine în timpul zilei şi, în funcţie de meserie şi împrejurări, putem petrece stând în scaun la birou sau în faţa calculatorului chiar mai multe ore decât în pat, maşină sau în plimbările pe jos! De aceea, a căuta scaune birou doar după criteriul preţului mic fără a ţine cont de calitate poate avea urmări nu tocmai plăcute. Iată în continuare câteva repere ce definesc un scaun de birou de calitate.

Designul modern însemnă întotdeauna un studiu de proiectare în plus şi oferă rezultate superioare în utilizarea unui produs. În cazul scaunelor de birou proiectate într-o formă ergonomică superioară, veţi beneficia de un timp îndelungat de utilizare şi implicit de o investiţie mai bună pe termen lung.

Scaune birou

Cromajul şi culoarea, prin armonizarea cu mobilierul existent, poate aduce un plus de plăcere în utilizare. Să nu credeţi că negrul este singură culoare! Îndrăzniţi să alegeţi culori deosebite precum roşu, vişiniu, verde, portocaliu, crem, bej, albastru, mov, galben etc.

Baza scaunului este foarte importantă pentru că asigură stabilitatea şi este supusă unor eforturi continui sau de moment la care trebuie să reziste un timp îndelungat. O bază metalică din oţel rezistă mult mai bine solicitărilor atât la îmbinarea cu pistonul cât şi la îmbinările cu roţile scaunului. Scaunele de calitate au sisteme antişoc, mecanisme de balans, iar roţile sunt concepute astfel încât să poate fi utilizate atât pe parchet cât şi pe mochetă.

Scaune de birou

Spătarul şi şezutul pot fi realizate din diverse materiale şi pot avea diverse tipuri de suprafeţe. Dintre materialele de calitate superioară se pot menţiona pielea naturală premium integral, pielea Portofino, stofa Noble, microfibră, pielea ecologică etc. Spătarul din plasă previne apariţia transpiraţiei şi asigură o mai bună circulaţie a aerului în timpul utilizării. Pentru un confort sporit alegeţi un scaun de birou cu suport lombar şi cu sistem Multiblock ce permite reglarea înălţimii, reglarea independentă a spătarului şi reglarea independentă a şezutului. În funcţie de model puteţi opta pentru mânere reglabile pe înălţime pentru o poziţie cât mai confortabilă, sau pentru mânere fixe din lemn sau din oţel pentru o siguranţă sporită. Opţional scaunul directorial poate fi prevăzut cu tetieră şi cu suport pentru haine. Dar confortul oferit de asemenea scaune nu se opreşte aici!

Scaune de birou cu masaj

Funcţia suplimentară de masaj în opt puncte cu trei niveluri de intensitate şi opt programe prestabilite apelabile prin telecomandă întregeşte confortul şi aduce luxul la un preţ surprinzător de accesibil. Scaunul de birou cu masaj vă poate astfel detensiona chiar în timpul serviciului oferindu-vă momente reconfortante oricând este nevoie. Asemenea bijuterii de scaune pot fi comandate din magazinul online specializat www.scaune-online.ro renumit pentru diversitatea modelelor şi culorilor şi unde calitatea scaunelor de birou poate atinge nivelul maxim.


Cum alegem un scaun de birou publicat: 2013-11-25T13:46:40+02:00, actualizat: 2017-01-21T17:50:35+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]