Creare site web – Ce alegem: mai ieftin sau mai scump?

Un site de prezentare reprezintă, pe scurt, oglinda pe internet a unei persoane sau a unei firme. Acesta oferă în cel mai simplu şi rapid mod posibil acces la toate informaţiile necesare în scopul demarării unei colaborări, cum ar fi: descrierea activităţii, prezentarea personalului, tarife şi date de contact.

Cât costă un site de prezentare?

Deşi aparent totul pare simplu, se naşte imediat o primă întrebare: Cât costă un site de prezentare? Căutând servicii de creare site web veţi găsi o plajă de preţuri destul de mare ce vă poate pune în încurcătură încă de la început. Pentru a înţelege de ce apare această diferenţă de preţuri vom da 3 exemple din a căror comparaţie veţi deduce totul.

1) Site de prezentare – 150 lei

Surprinzător, există o opţiune de creare site web foarte ieftin însă, în afara unui site de prezentare de 1-4 pagini nu veţi mai primi nimic în plus, poate cel mult un mic bonus ce constă într-un subdomeniu gratuit, sau montaj de bază şi cam atât…

2) Site de prezentare – 450 lei

De aici lucrurile încep să arate mult mai bine. Crearea unui site web mai scump implică bineînţeles mai multă muncă, mai multe resurse consumate, dar şi rezultate mai bune. În acest caz, site-ul va avea un design original, veţi beneficia de suport tehnic, servicii de bază pentru lansarea site-ului şi veţi putea obţine chiar şi câteva luni de hosting gratuit.

3) Site de prezentare – 1500 lei

Un site de prezentare relativ scump nu trebuie privit doar din prisma preţului, ci trebuie analizate toate caracteristicile sale şi efortul depus pentru a fi adus într-o formă extrem de performantă. Această variantă de creare site web este recomandată celor ce doresc să aibă cu adevărat o prezenţă de calitate pe internet şi care doresc să acţioneze în forţă şi cu rezultate maxime pentru obiectivul propus.

Creare site web

Ce alegem aşadar: creare site web – mai ieftin sau mai scump?

Prima variantă mai ieftină este recomandată doar atunci când vă pricepeţi de exemplu să aduceţi trafic, aveţi un obiectiv clar, dar nu aveţi timpul sau priceperea necesară să creaţi o pagină web. Este un caz aparte nerecomandat începătorilor.

A doua variantă la preţ mediu este recomandată începătorilor care doresc să dezvolte încet un site web. Aici se încadrează adesea blogurile şi site-urile mici de prezentare. În acest caz nu se doreşte întâietate pe prima pagină a motorului Google, ci doar existenţa pe net, cu posibilitatea dezvoltării ulterioare dacă acest lucru va deveni necesar.

A treia variantă de creare site web, deşi mai scumpă, este ideală în cazul în care se doreşte o bună identitate pe net şi urcarea pe primele locuri la căutările pe Google. Doar în această variantă veţi beneficia de tot ce este necesar pentru aceste obiective!Creare site web – Ce alegem: mai ieftin sau mai scump? publicat: 2017-07-05T08:29:50+03:00, actualizat: 2017-07-05T12:24:49+03:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]