Cauţi Web Design? Iată 9 servicii conexe de care nu scapi!

În marea majoritate a cazurilor, cei ce au înfiinţat o firmă nouă şi îşi doresc în paralel şi o prezenţă în mediul online, încep căutările pe internet cu câteva interogări banale pentru a găsi rapid cel mai mic pret web design posibil. Încă din acest moment este însă bine de ştiut că web design-ul propriuzis rareori poate exista ca serviciu izolat, deoarece este în strânsă legătură cu multe alte servicii conexe. Iată serviciile pe care trebuie să le aveţi în vedere, ca un angrenaj în ansamblu, atunci când căutaţi servicii de web design:

1. Realizarea site-ului

Web Design-ul este serviciul principal ce stă la baza existenţei pe internet şi constă în realizarea propriuzisă a site-ului web. Este un serviciu foarte complex, iar preţul pentru web design reflectă acest lucru direct proporţional cu volumul şi durata manoperei.

2. Sporul de viteză

Uneori, atunci când agreaţi o anumită firmă pentru crearea site-ului, este posibil să aflaţi că veţi fi programat abia peste câteva săptămâni. Puteţi urgenta lucrurile, solicitând un spor de viteză pentru realizarea ultra rapidă a site-ului, caz în care vor exista tarife suplimentare.

3. Cumpărarea/Închirierea domeniului

Dacă nu vă pricepeţi şi nu ştiţi ce aveţi de făcut în legătură cu domeniul dumneavoastră, va trebui ori să închiriaţi anual domeniul prin intermediul firmei respective, ori să solicitaţi contra cost înregistrarea acestuia pe numele dumneavoastră.

4. Găzduirea site-ului

Web Design fără Web Hosting nu există. Aşadar, odată ce site-ul a fost creat, acesta trebuie şi găzduit imediat undeva. Serviciile de web hosting costă şi ele separat şi trebuie luate în calcul încă din start.

Web-Design-Servicii-conexe

5. Suplimentarea resurselor

În funcţie de mărimea site-ului comandat şi de numărul de vizitatori, site-ul va consuma anumite resurse din locaţia de găzduire. Pachetele de găzduire diferă, cele cu resurse mai mici fiind desigur mult mai ieftine. Dacă vă doriţi rezerve suficiente şi performanţă sporită, va trebui să solicitaţi un upgrade pentru suplimentarea resurselor, fapt ce va atrage totodată şi costuri mai mari pentru găzduire.

6. Administrarea site-ului

După montare, în funcţie de tipul site-ului, de-a lungul timpului vor fi necesare diverse modificări, actualizări de conţinut, adăugări de produse, modificări de preţuri, diverse operaţiuni de administrare etc. Dacă ştiţi că nu aveţi timp să vă administraţi singur site-ul, sau nu vă pricepeţi, este bine să luaţi şi aceste servicii de administrare în calcul.

7. Mentenanţa site-ului

Ca orice soft, site-ul web este constituit din fişiere ce pot căpăta în timp erori, pot suferi actualizări sau corecturi. În cazul în care nu doriţi să aveţi căderi îndelungate ale site-ului puteţi apela la serviciile de mentenanţă contra cost.

8. Asigurarea securităţii

Greu de înţeles de ce au loc continuu atacuri asupra site-urilor, însă acestea există şi sunt extrem de multe. Cu cât este mai complex şi mai important site-ul dumneavoastră, cu atât mai mult sunt necesare serviciile suplimentare de asigurare a securităţii site-ului.

9. Optimizarea SEO

Odată puse la punct toate acestea, trebuie să vă concentraţi asupra optimizării SEO. Degeaba aţi asigurat funcţionarea impecabilă a celor de mai sus, dacă nu veţi aduce pe site, după o schemă bine gândită, oamenii şi principalele motoare de căutare. Apelaţi la serviciile de optimizare SEO pentru a atrage în final cât mai mulţi clienţi.

Precum aţi observat, am pornit de la banala căutare „preţ web design” şi am ajuns la un ansamblu de servicii conexe. Cât costă însă toate acestea? Puteţi de exemplu accesa online un calculator pret creare site pentru a vă crea rapid o idee fără a intra în cele mai mici amănunte, sau puteţi suna şi negocia direct cu prestatorii de servicii preţul total pentru crearea site-ului şi pentru serviciile conexe necesare.Cauţi Web Design? Iată 9 servicii conexe de care nu scapi! publicat: 2016-06-07T17:51:21+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:16:53+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]