Pagină de prezentare Mediator

Pagina Mediatorilor este online încă din anul 2007.

Obiectivul unic al site-ului este înlesnirea conexiunilor clienţi-mediatori într-un mediu cât mai plăcut, rapid şi eficient.

Pagina Mediatorilor România

– oferă informaţii de bază din acest domeniu de activitate, pentru informaţii detaliate şi soluţionări urmând a contacta direct mediatorii înregistraţi;

– oferă vizitatorilor aflaţi în căutarea mediatorilor din zona lor, multiple căi de contactare a acestora;

– oferă mediatorilor, posibilitatea prezentării şi descrierii sumare a activităţii biroului, precum şi aducerea la cunoştinţa celor interesaţi, a datelor de contact complete şi actualizate la zi.

Medierea – cf. Legii 192/2006 (extras)

Medierea reprezintă o modalitate de soluționare a conflictelor pe cale amiabilă, cu ajutorul unei terțe persoane specializate în calitate de mediator, în condiții de neutralitate, imparțialitate, confidențialitate și având liberul consimțământ al părților.

Medierea se bazează pe încrederea pe care părțile o acordă mediatorului, ca persoană aptă să faciliteze negocierile dintre ele și să le sprijine pentru soluționarea conflictului, prin obținerea unei soluții reciproc convenabile, eficiente și durabile.

Pagină de prezentare Mediator

Caută un Mediator în zona ta

» Pagina Mediatorilor »
www.pagina-mediatorilor.eu – (Ro) Mediator/Mediere România – (En) Mediator/Mediation Romania.

Înregistrare Mediator

» Înregistrare Mediator »
Creare pagină de prezentare Mediator (Realizare pagină/site web Mediator).Pagină de prezentare Mediator publicat: 2022-11-28T12:13:49+02:00, actualizat: 2023-01-30T16:23:42+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]