Merită să cumpăr un laptop second hand?

Evoluţia laptopurilor moderne ne uimeşte din ce ne ce mai mult însă şi preţurile noilor invenţii şi performanţele duse la extremul tehnologic al prezentului, ne cam lasă la fel de uimiţi şi chiar fără glas câteodată. Ce ziceţi de un laptop Alienware de 150 milioane de lei vechi? Dar de unul de 220 milioane de lei vechi? Dacă faceţi parte din prima categorie a cumpărătorilor ce-şi permit un asemenea laptop atunci puteţi părăsi această pagina … 🙂

Dacă aţi rămas să citiţi în continuare înseamnă că sunteţi interesat de preţuri mai mici şi de economii financiare. Probabil faceţi parte din a doua categorie de cumpărători şi faceţi eforturi pentru a cumpăra ceva bun pentru copil, ca să înveţe şi el mai bine la şcoală … Nimic rău în asta! Că un laptop costă 20, 30 sau 60 milioane şi vi-l permiteţi, acesta cu siguranţă înglobează ceva bun iar aparatul este unul nou şi performant iar dacă sunt bani trebuie şi cheltuiţi nu?

A treia categorie de cumpărători este formată de cei care doresc să facă cele mai avantajoase cumpărături, multe, bune şi cu bani puţini. Adesea mă încadrez şi eu în ultimele 2 categorii, când într-una, când într-alta.

Ştiţi, există şi oameni care nu aruncă nicicum banii inutil, chiar dacă au, dar mai ales dacă nu-i au, şi care raţionează ceva mai mult înainte de a cumpăra laptop-ul şi mă întreabă adesea:

– Merită să cumpăr un laptop second hand? iar eu le răspund tot prin câteva întrebări:

– Cum iese mai ieftin: să cumperi un laptop nou de 2-3000 lei, sau să cumperi un laptop second hand cu doar 5-600 lei?

– Când este mai mică pierderea: cand se strică dupa 2 ani un laptop nou de 3000 lei, sau când se strică după 2 ani un laptop second hand de 600 lei?

– Care este preţul ok pentru un laptop cumpărat doar pentru navigare ocazională pe internet: 3000 lei, sau 600 lei?

– Dacă laptopul second hand de 600 lei este suficient pentru a-l utiliza pentru internet, filme, muzică, office, messenger… atunci merită să iei unul nou de 3000 de lei?

Asemenea preţuri mici la laptopurile second hand veţi găsi pe site-ul www.pretulok.ro care oferă garanţie 12 luni şi în plus o geantă de laptop cadou şi transport gratuit în toate localităţile ţării. În condiţiile subliniate până acum chiar merită să cumperi un laptop second hand aceasta fiind, în primul rând, soluţia cea mai ieftină şi mai convenabilă pentru achiziţionarea unui laptop !


Merită să cumpăr un laptop second hand? publicat: 2013-11-01T08:23:27+02:00, actualizat: 2017-01-02T19:16:54+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]