Ce înseamnă PLT?

PLT
Page Load Time = Timpul de încărcare în browser a unei pagini de internet.

O atenţie tot mai mare este acordată în ultima vreme, timpului de încărcare a unei paginii web PLT. De ce a devenit important acest parametru? Pentru că acest timp afectează direct vizitatorul, obiectivul principal al motoarelor de căutare fiind satisfacerea într-un mod cât mai rapid, cu informaţii de calitate şi cât mai apropiate de subiectul căutat. Astfel, un timp mare de încărcare poate determina rapid vizitatorii să părăsească site-ul şi să caute informaţia în altă parte, pe alt site care o oferă mult mai rapid.

Motoarele de căutare sunt cu ochii pe timpul de încărcare, acesta devenind în ultima vreme un factor ce influenţează afişarea rezultatelor, un timp mare semnalând motoarelor că site-ul respectiv este nesatisfăcător publicului, acesta părăsind imediat pagina afişată ca rezultat în SERP. De aceea, acest timp trebuie avut în vedere atât la crearea site-ului cât şi la găzduirea acestuia!

Ca sfat, vă recomand optimizarea tuturor elementelor componente ale paginilor site-ului şi un host rapid. Cu cât o pagină se încarcă mai repede, cu atât va avea şanse să devanseze alte pagini similare, însă trebuie păstrat un echilibru între o viteză cât mai mare şi un conţinut atragător, creând astfel vizitatorului o experienţă cu adevărat plăcută !


Ce înseamnă PLT? publicat: 2013-01-05T21:38:55+00:00, actualizat: 2017-01-02T19:16:54+00:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]