UPS centrală termică – siguranţă în funcţionare

Ştiaţi că centralele termice funcţionează optim cu ajutorul unui UPS centrală termică? Rolul unui asemenea aparat este de a supraveghea funcţionarea centralei termice, în scopul asigurării parametrilor optimi şi chiar a siguranţei în funcţionare. Dacă nu ştiţi ce este acela un UPS vă voi explica mai întâi câteva noţiuni despre el, pentru a fi în temă atunci când îl veţi cumpăra, iar mai apoi voi răspunde şi la întrebarea: Unde găsesc un magazin care comercializeaza UPS centrala lemne?

În primul rând UPS este abrevierea termenilor Uninterruptible Power Supply şi înseamnă Sursă de Alimentare Neîntreruptibilă. Are o formă compactă, nu face zgomot, nu necesită combustibil şi nici mentenanţa specială iar meseriaşii o mai numesc şi bateria de rezervă a centralei termice. În funcţionarea centralelor termice, pe gaz sau pe lemne, această sursă este foarte importantă pentru că ea îndeplineşte mai multe funcţii.

Prima dintre ele, şi poate cea mai importantă, este aceea de a asigura alimentarea continuă cu energie electrică atunci când există întreruperi ale curentului electric. Motivele de întrerupere pot fi multiple însă, indiferent că este vorba de întreruperi ale furnizorului de energie electrică sau întreruperi locale a sursei sau reţelei de alimentare, veţi fi protejat în faţa evenimentelor neplăcute de această sursă neîntreruptibilă. Căderile accidentale de curent, întreruperile cauzate de vremea rea, arderea siguranţelor etc. nu vă vor mai pune probleme în asigurarea continuă a încălzirii şi a apei calde menajere.

UPS-Well

De reţinut este faptul că această sursă răspunde instantaneu şi asigură alimentarea centralei termice cu energia înmagazinată în acumulatorii încorporaţi. Instantaneitatea alimentării este o calitate care face ca această sursă să fie mult superioară faţă de alte sisteme de alimentare auxiliare sau generatoare de rezervă. Durata de alimentare depinde de capacitatea acumulatorilor folosiţi şi de puterea consumatorului. Acumulatorii la 12V de tip baterie de maşină pot fi aleşi între 55÷200 AH, iar autonomia de funcţionare poate fi asigurată între 1÷17 ore în funcţie de consumator.

UPS Cyber Power

O altă sarcină, ce face din UPS centrală termică un produs realmente indispensabil pentru o centrală, este monitorizarea consumului. În cazul în care aceasta va detecta supraconsum, atunci în mod automat sursa UPS va furniza energia suplimentară necesară din propriile baterii.

Alte caracteristici specifice acestor surse sunt după caz: stabilizarea tensiunii, reîncărcarea rapidă, protecţia la inversarea polarităţii, protecţia la scurtcircuit, protecţia la suprasarcină reţea, indicarea stărilor, autodiagnoză, avertizări sonore.

Unde găsesc un magazin care comercializează UPS centrală lemne? Criteriul de bază pentru a obţine cel mai mic pret este în general de a căuta un magazin online ce comercializează produse la preţuri de importatori. Pornind de la acest criteriu, vom mai adauga şi altele, astfel cel mai mic preţ pentru o sursă UPS centrală termică poate fi găsit într-un magazin mare, cu vechime şi experienţă, cu foarte multe produse din domeniul instalaţiilor, cu produse de la numeroase branduri de renume, care are puterea livrării rapide oriunde în ţară … adică în magazinul online centraleieftine.ro, administrat de SC Expert Instal Group SRL.


UPS centrală termică – siguranţă în funcţionare publicat: 2016-10-31T11:29:57+02:00, actualizat: 2017-01-02T19:16:53+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]