Shop Einstal – Un magazin de tip „Totul pentru casa ta”

Atunci când ne aflăm în etapa construirii, renovării sau modernizării casei noastre, un foarte bun obicei este să butonăm PC-ul şi să căutăm pe internet furnizorul optim pentru tot ceea ce avem nevoie. Aparatele şi materialele pentru instalaţiile casei nu implică doar alegerea propriuzisă ci şi informarea în prealabil, consultanţa unor specialişti, transportul la domiciliu, montajul, punerea în funcţiune etc.

Personal nu sunt adeptul cumpărăturilor de genul „alergătură” în multiple locuri pentru „culegerea” de ici-colo a câte unei componente sau unui material, pentru că acest lucru implică în primul foartă multă pierdere de timp iar rezultatul general poate să fie chiar dezavantajos. Mult mai convenabil este ca tot ceea ce cauţi să se găsească într-un sigur loc şi să beneficiezi în plus de un transport unic cumulat pentru toate produse cu livrare chiar la domiciliul tău, cu mari şanse de reduceri şi gratuităţi la cantităţi sau valori mai mari comandate.

În domeniul vast al instalaţiilor aferente construcţiilor, societatea Expert Instal Group se implică în mod real şi reuşeşte să fie de un real folos tuturor clienţilor extinzând la maxim gama produselor. Magazinul online shop-einstal.ro are un design simplu şi eficient şi poate fi recomandat ca un magazin de tip „Totul pentru casa ta” pentru că oferă gama întreagă de produse pentru orice tip de instalaţie: electrică, termică, sanitară, solară, de alimentare cu apă, de gaze, de filtrare, de climatizare sau încălzire centrală.

Shop-Einstal-1

Shop Einstal pune la dispoziţia clienţilor în domeniul instalaţiilor termice, centrale pe lemne sau pe gaz, sisteme de siguranţă, termostate de ambianţă, vase de expansiune şi accesorii pentru tubulatură, puffere, calorifere de aluminiu sau de oţel, distribuitoare şi cutii metalice pentru acestea, diverse accesorii. Pentru încălzirea în pardoseală sunt disponibile distribuitoare şi grupuri de amestec, plăci cu nuturi, accesorii. Pentru prepararea apei calde oferta cuprinde şi boilere electrice sau termoelectrice, boilere tanc în tanc, cu una sau cu două serpentine. În domeniul echipamentelor sanitare enumerăm rezervoare şi capace wc, baterii, sifoane şi accesorii de scurgere. Toate racordurile şi armăturile sunt desigur prezente spre comercializare pe site şi constau în flanşe, mufe, robineţi, supape, reductoare de presiune, regulatoare, ţevi de cupru, de polietilenă sau PPR, fitinguri etc.

Shop-Einstal-2

Pentru instalaţia de apă sunt disponibile foarte multe echipamente: pompe submersibile, hidrofoare, grupuri de pompare, pompe de recirculare, vase-butelie, automatizări, apometre pentru curte sau apartament, filtre de apă, staţii pentru dedurizare-deferizare-demanganizare, sterilizatoare UV, accesorii. Tot aici veţi găsi şi sisteme integrate cu panouri solare plane sau cu tuburi vidate, cu accesoriile aferente. Nu lipsesc bineînţeles aparatele de aer condiţionat inverter sau portabile, iar în domeniul electric convectoarele electrice, stabilizatoarele de tensiune şi sursele neintreruptibile pentru centrale termice.

Fiind cu adevărat expert în instalaţii, Expert Instal Group te va ajuta oricând cu cele mai bune sfaturi. Adevăratul profesionalism îl vei găsi doar la Shop Einstal, unde experţii ce comercializează intens asemenea echipamente te vor îndruma spre cele mai economice sau calitative soluţii, după caz.

Saunier-Duval-Irsap

De la ei am aflat şi eu despre durabilele sisteme de încălzire şi climatizare Saunier Duval, marcă lider în Franţa, produsele renumite fiind realizate într-o fabrică cu peste 100 de ani experienţă în domeniu şi despre radiatoarele Irsap, grupul cu acelaşi nume fiind din anul 1963 liderul italian în fabricarea caloriferelor, acesta operând astăzi intens pe arena internaţională.

Radiatoare-ULOW-E2

Tot de la ei am aflat şi despre produsele Tiemme Raccorderie, ce sunt recunoscute în întreaga lume de peste 70 dintre cele mai prestigioase organizaţii de omologare şi nu în ultimul rând despre tehnica de vârf, în top fiind luxoasele radiatoare ULOW-E2 de la Vogel & Noot, care printr-un nou concept fac posibilă încălzirea la temperaturi joase într-un mod eficient, economic şi elegant !Shop Einstal – Un magazin de tip „Totul pentru casa ta” publicat: 2014-10-11T08:21:08+03:00, actualizat: 2017-01-02T19:16:53+02:00 by WHD.ro [ Web Hosting & Design ]